EducaSocialTeca vol ser un recull del nostre camí i evolució, un lloc per plasmar els nostres interessos i motivacions, des d'on generar debats i compartir recursos, una "despensa" amb recursos i una petita biblioteca, un lloc d'intercanvi i participació, una bitàcora del nostre creixement i procés de formació.

TRADUCTOR

dimarts, 1 de juny del 2010

Entrevista a la ràdio

Com ja us havíem anunciat, dilluns passat vam ser a la ràdio per parlar una mica de l'experiència del bloc. Com us podeu imaginar, en aquestes dates, el motiu del retard en la publicació de la entrevista es deu als exàmens i als retocs dels últims treballs!!
A Al Carrer, el programa de Tarragona Ràdio, vam coincidir amb el Marc Suanes, que recentment ha publicat un llibre, fruit d'un treball de recerca històrica sobre els moviments socials al Tarragonès des del 1975 fins avui dia. Va ser un plaer compartir espai radiofònic amb ell i amb altres persones que participaren i encara participen del moviment social a la ciutat de Tarragona, i en realitat, fins i tot ens va saber greu treure-li una mica del temps a la entrevista tant interessant que van fer. Agraïm l'espai que ens van cedir, a Tarragona Ràdio, al Marc Suanes i al Casal l'Amic, que ens va convidar.

Aquí podeu escoltar l'entrevista, que recomano especialment per la reflexió que es fa entorn als moviments socials...


"Aquest treball vol obrir una oportunitat per a conèixer quins han estat els moviments socials més importants que han existit i existeixen al Tarragonès: els seus ideals, les seves activitats, quin ha estat el seu desenvolupament, quines persones han participat, com s'han relacionat i quins han estat els problemes més habituals. No vol ser una descripció exhaustiva de totes les associacions i col·lectius que hi ha hagut a la nostra comarca. Molts moviments socials són de curta durada, apareixen en moments puntuals, aprofitant una conjuntura concreta, i quan el problema s'ha solucionat o no hi ha un relleu generacional, aquests desapareixen..."

1 comentari: